Barça

Alèxia Putellas, titular de nou a la Champions, parla del seu futur

"Tothom sap què és per a mi el Barça i quin és el meu somni", diu la capitana blaugrana sobre el seu futur

Redacció Esport3Actualitzat

Alèxia Putellas ha sigut una de les novetats en l'onze titular del Barça i ha demostrat que està assolint el nivell que la va convertir en dues vegades guanyadora de la Pilota d'Or. La capitana ha deixat molt clar quin és el límit d'exigència de l'equip:

"Ser a les semifinals és tornar a complir l'objectiu. Crec que estar entre els quatre millors equips d'Europa és l'objectiu real que ens hem d'exigir, i fer-ho sis vegades seguides diu molt de la implicació i de l'exigència de moltíssima gent: de les jugadores, del cos tècnic i de tothom que fa la feina perquè nosaltres puguem rendir."

La migcampista molletana ha deixat ben clar que la lesió ja ha quedat definitivament enrere:

"Ja és passat, però me l'aneu recordant tota l'estona. Em trobo bé, treballant al mateix nivell que les meves companyes, amb la mateixa mentalitat i amb moltes ganes d'ajudar l'equip amb el meu futbol."

Alèxia no ha volgut parlar de la reunió que les capitanes de l'equip van mantenir amb representants de la Lliga F, més enllà de sorprendre's que sortís a la llum pública -"em sorprèn que surtin converses privades"- i ha elogiat el nivell que ha mostrat el Brann durant l'eliminatòria.

I no ha defugit donar explicacions sobre el seu futur. Alèxia acaba contracte a final de temporada i, de moment, la renovació està aturada, però les intencions de la jugadora semblen clares:

"Només et puc dir que tothom sap el que és el Barça per a mi, quin és el meu somni. I no crec que calgui dir gaire més. Estic supercompromesa amb l'equip i amb el projecte."

Finalment, la molletana s'ha mostrat molt sorpresa pel rebombori que va causar la seva convocatòria amb la selecció espanyola:

"Vaig ser convocada i vaig anar a la convocatòria. Va sortir molta informació i no sé per què va agafar aquest rebombori. Vaig anar-hi quan em van trucar i ja està."

 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut